3D impressie / virtuele wandeling

Vanaf de start van het ontwerpproces is het project geheel in 3D visualistie opgezet en nader uitgewerkt. Enerzijds om zelf overzicht te houden in de ruimtelijke samenhang, en anderzijds vooral om de opdrachtgever van tijd tot tijd zo inzichtelijk mogelijk te informeren over de ontwikkeling van het ontwerp.

wij maken uw bouwproject inzichtelijk
Van meet af aan zijn er ook BIMx modellen gegenereerd die we met de opdrachtgever samen doorlopen kunnen middels computer, smartphone en VR bril. Een virtuele wandeling maakt een ontwerp inzichtelijk voor iedereen.

met BIMx een duidelijker beeld
Of het nu gaat om een eenvoudige of complexe verbouwing c.q. nieuwbouw, met BIMx krijgt u een indruk voordat er nog maar één steen op de ander is gezet. Daar wordt heel positief op gereageerd. Je merkt goed dat je door een virtuele wandeling een veel duidelijker en completer beeld van het plan krijgt dan de gebruikelijke 2D tekeningen.

thuis op je gemak
Groot voordeel is vervolgens dat de opdrachtgevers opeenvolgende modellen met de gratis BIMx viewer ook thuis op hun gemak de virtuele wandeling kunnen maken door hun project. Dat levert bovendien ook weer goede feedback op.