nieuwbouw en verbouw

U wilt graag bouwen of verbouwen, maar u heeft geen idee hoe en waar u moet beginnen. U vraagt zich misschien af wat uw mogelijkheden zijn wanneer u nieuw gaat bouwen. U heeft wellicht een bestaand pand op het oog en u wilt weten wat uw mogelijkheden zijn tot verbouw. Of u woont al jaren in dezelfde woning en wilt u weer verliefd worden op uw huis.

Wilt u weten welke stappen wij doorlopen vanaf het eerste gesprek tot oplevering, lees dan ons gedetailleerde stappenplan.

nieuwbouw
Een nieuwbouw project is een spannende opgave die voor velen geen dagelijkse kost is. U weet precies hoe alles eruit moet komen te zien, of misschien heeft u geen flauw idee. In beide gevallen kunnen wij u helpen om het perfecte plaatje te realiseren. Wij laten u graag alle opties zien om uw droomhuis of utiliteitsplan te verwezelijken. Wij begeleiden u graag in het gehele bouwproces, bekijk al onze diensten.

verbouwen
Is uw huidige pand toe aan een nieuwe look? Of bent u van plan een woning aan te kopen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een interne verbouwing? Dan wilt u waarschijnlijk graag weten wat een verbouwing kan gaan kosten en wat de mogelijkheden zijn voor vergunningsvrije bouw

bijgebouwen
Een aangebouwd of vrijstaand bijgebouw heeft nogal wat impact op de ruimte. Belangrijk dus dat het past in de omgeving en bij het ontwerp van het bestaand gebouw. Uw ideeën en wensen staan voorop bij het ontwerp.

woningbouw of utiliteitsbouw
Wij hebben ervaring met het ontwerpen van particuliere woningen en utilitaire werken uiteenlopend van kantoorgebouwen in de particuliere en overheidssector, gezondheidscentra, sportobjecten, winkels, kerkelijke centra, onderwijs, agrarische sector en bedrijfshuisvesting.
Bekijk onze portfolio van afgeronde utiliteits projecten.

Op basis van ons eerste vrijblijvende gesprek, proberen wij u ook een indicatie te geven van de nieuw- en verbouwkosten.