woningbouw en verbouw

U wilt graag bouwen of verbouwen, maar u heeft geen idee hoe en waar u moet beginnen. U vraagt zich misschien af wat uw mogelijkheden zijn bij het bouwen van een nieuwe woning. U heeft wellicht een bestaande woning op het oog en u wilt weten wat uw mogelijkheden zijn met verbouwen. Of u woont al jaren in dezelfde woning en vraagt zich af hoe u weer verliefd wordt op uw huis.

Vraagt u zich af welke stappen wij doorlopen vanaf het eerste gesprek tot oplevering, lees dan ons gedetailleerde stappenplan.

nieuwbouw woning
Het bouwen van een nieuwe woning is een spannende opgave die voor velen geen dagelijkse kost is. U weet precies hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien, of misschien heeft u geen flauw idee. In beide gevallen kunnen wij u helpen het perfecte plaatje te realiseren. Wij laten u graag alle opties zien om uw droomhuis te verwezelijken. U wilt natuurlijk alleen de beste keuze maken.

Wij begeleiden u graag in het gehele bouwproces, bekijk al onze diensten.

verbouw woning
U heeft misschien al een tijdje verbouw plannen, of u bent van plan een woning aan te kopen en wilt weten wat de mogelijkheden zijn tot verbouwing. Dan wilt u waarschijnlijk graag weten wat een verbouwing kan gaan kosten en wat de mogelijkheden zijn voor vergunningsvrije bouw

uitbreiding woning en bijgebouwen
Een aangebouwd of vrijstaand bijgebouw heeft nogal wat impact op de ruimte. Belangrijk dus dat het past in de tuin en bij het ontwerp van de woning. Uw ideeën en wensen staan voorop bij het ontwerp. Materiaalgebruik en het doorzetten van lijnen en hoogtes die in het huis ontspringen zorgen voor de juist uitstraling. Ze maken dat het een sterk geheel wordt.


Op basis van ons eerste vrijblijvende gesprek, proberen wij u een indicatie te geven van de nieuw- en verbouwkosten.