3D visualisatie

Vanaf de start van het ontwerpproces is een project geheel in 3D visualisatie opgezet en nader uitgewerkt. Enerzijds om zelf overzicht te houden in de ruimtelijke samenhang, en anderzijds vooral om de opdrachtgever van tijd tot tijd zo inzichtelijk mogelijk te informeren over de ontwikkeling van het ontwerp.

wij maken uw bouwproject inzichtelijk
Van meet af aan worden er ook BIMx modellen gegenereerd die we met de opdrachtgever samen doorlopen middels computer, smartphone, tablet en VR bril. Een virtuele wandeling maakt een ontwerp inzichtelijk voor iedereen.

met BIMx een duidelijker beeld
Of het nu gaat om een eenvoudig of complex bouwproject, met BIMx krijgt de opdrachtgever een goede indruk voordat er nog maar één steen op de ander is gezet. Daar wordt heel positief op gereageerd. Je merkt goed dat je door een virtuele wandeling een veel duidelijker en completer beeld van het bouwplan krijgt dan de gebruikelijke 2D tekeningen.

thuis op je gemak
Groot voordeel is vervolgens dat de opdrachtgevers opeenvolgende modellen met de BIMx viewer ook thuis op hun gemak de virtuele wandeling kunnen maken door hun project. Dat levert bovendien ook weer goede feedback op.

realistische video’s
Naast de virtuele beelden ontvangt de opdrachtgever ook uiterst realistische video's. De video’s zijn een fantastische weergave van hoe een ontwerp er in het écht uit zal komen te zien. De mensen, dieren en voertuigen die een interactie aangaan met uw ontwerp zullen de beelden tot leven laten komen. Kortom u krijgt een korte blik in de toekomst, die u gemakkelijk met familie, vrienden of collega’s kunt delen.