De perfecte verbouwing

U wilt graag verbouwen of uitbreiden, maar u heeft geen idee hoe en waar u moet beginnen. Dan bent u bij Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing op het juiste adres.

head image

3D visualisatie

Ervaar uw perfecte verbouwing vóórdat het gebouwd is. Een virtuele wandeling of video door een 3D model maakt het ontwerp voor iedereen inzichtelijk en u krijgt u een realistische indruk.

3D impressies geven alvast een scherpe indruk van het toekomstige bouwwerk. In 2D lijkt alles misschien in orde, maar in 3D ziet u toch net dat punt waar nog niet over na is gedacht.

50-image
50-image

Virtual reality

In onze 3D programma’s bieden wij u de mogelijkheid om een virtuele wandeling te maken via computer, smartphone, tablet of VR bril. U kunt de perfecte verbouwing ervaren vóórdat er ook maar één steen is gelegd.

Video's

Naast de virtuele wandeling ontvangt de opdrachtgever ook realistische video’s. De video’s zijn een fantastische weergave van hoe een ontwerp er in het écht uit zal komen te zien. De mensen, dieren en voertuigen die een interactie aangaan met uw ontwerp zullen de beelden tot leven laten komen. Kortom u krijgt een korte blik in de toekomst, die u gemakkelijk met familie, vrienden of collega’s kunt delen.