vrijblijvend gesprek

Bouwen of verbouwen is in de meeste gevallen een veelomvattend, ingrijpend en kostbaar project. Het is dus aan te bevelen om hier goed geïnformeerd aan te beginnen. Dan komt u niet voor verrassingen te staan. Een bouw- of verbouwproject begint bij ons met een vrijblijvend gesprek.

kennismaking
U komt bij ons langs of wij komen bij u voor een eerste kennismaking. Zonder verdere kosten of verplichtingen bespreken wij uw plannen met u. En daar wordt u heel wat wijzer van.

haalbaarheid
U vertelt ons wat u graag wilt en wij geven u informatie over de haalbaarheid van uw plannen. Daarbij kijken wij onder meer met u naar de wetten en regels waarmee u te maken krijgt. Ook bekijken wij of er voor het plan al dan niet een omgevingsvergunning aangevraagd moet worden.

meerdere gesprekken
Wij proberen u al een indicatie te geven van de hoogte van de bouwkosten. Zo nodig volgen er meerdere gesprekken met u om zaken nader te bespreken.

offerte
De kosten van Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing en eventueel bijkomende werkzaamheden van derden, krijgt u volledig uitgewerkt in een gedetailleerde offerte.

vrijblijvend
Dit hele aanlooptraject is voor u kosteloos en vrijblijvend. Mocht u hierna beslissen om niet met ons in zee te gaan, dan brengen wij u dus geen kosten in rekening.

contact
Heeft u bouw- of verbouwplannen, dan staat er dus niks in de weg om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, maar u kunt ook bij ons langskomen of wij komen bij u langs.