Vrijblijvend gesprek

Bouwen of verbouwen is in de meeste gevallen een veelomvattend, ingrijpend en kostbaar project. Het is verstandig om hier goed geïnformeerd aan te beginnen. Dan komt u niet voor verrassingen te staan. Een bouw- of verbouwproject begint bij ons met een vrijblijvend gesprek.

head image

Kennismaking

U komt bij ons langs of wij komen bij u voor een eerste kennismaking. Zonder verdere kosten of verplichtingen bespreken wij uw plannen met u. En daar wordt u heel wat wijzer van.

Haalbaarheid

U vertelt ons wat u graag wilt en wij geven u informatie over de haalbaarheid van uw plannen. Daarbij kijken wij onder meer met u naar de wetten en regels waarmee u te maken krijgt. Ook bekijken wij of er voor het plan al dan niet een omgevingsvergunning aangevraagd moet worden.

Meerdere gesprekken

Wij proberen u al een indicatie te geven van de bouwkosten. Zo nodig volgen er meerdere gesprekken met u om zaken nader te bespreken.

Offerte

De kosten van Bouwkundig Ontwerpburo Wilzing en eventueel bijkomende werkzaamheden van derden, krijgt u volledig uitgewerkt in een gedetailleerde offerte.

Vrijblijvend

Dit hele aanlooptraject is voor u kosteloos en vrijblijvend. Mocht u hierna beslissen om niet met ons in zee te gaan, dan brengen wij u dus geen kosten in rekening.