Direct advies

Een bouwproject is tegenwoordig als een spinnenweb: een complex geheel aan factoren, regels en wetten en instanties waarmee u te maken krijgt. Het is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het volkomen logisch als u door de bomen het bos niet meer ziet.

head image

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij kennen de innovaties waaraan bouwprocessen continu onderhevig zijn. Verder zijn wij op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent omgevingsplannen.

Heeft u bouwplannen, dan nijgt u waarschijnlijk een vergunningscheck te doen of uw vragen aan de gemeente te stellen. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor dit niet lukt en u vastloopt in uw bouw- of verhuisplannen.

Wij kunnen fungeren als het voorportaal voor uw gemeente, daarom kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn voor u de spin in het web, dé schakel tussen u en de gemeente.

Vergunningscheck

U kunt op de website van het omgevingsloket zelf een vergunningscheck doen om te checken of u een vergunning nodig heeft voor uw plannen.

Hoe nu verder

Als u vast loopt in het proces kunt u ons altijd vrijblijvend bellen of u loopt bij ons binnen op kantoor. In vele gevallen kunnen wij u direct van advies voorzien.

Heeft u meer tijd nodig om uw probleem of vragen aan ons voor te leggen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook bij u op locatie.